Predzadnji delavni dan

Danes je bil naš predzadnji dan dela v Malagi. Jutro smo začeli kot vsak dan v kantini v slaščičarnah pa je bil kar pester dan. Žan se je posvetil peki brownijev in pakiranju sladic. Anamarija, Jurij in Jaka so izdelovali tako imenovani »pan de jamon«, to pa je kvašeno testo v katero je zavita šunka, olive, rozine in sirup. Pan de jamon je tipična venezuelska praznična jed. Oskar, Hana in Urška pa so ponovno v slaščičarni na polno paro izdelovali pecivo roscon. Iz slaščičarna Pathelin Pastry pa smo dobili panetone, ki se ga v teh prazničnih časih prodaja precej množično. V popoldanskem delu dneva sta Urška in Anamarija obiskali nakupovalni center v bližini, kjer sta po nakupih odšli še na Tapase – tradicionalni prigrizek. Ostali smo se odpravili na sprehod po centru mesta in šli na pijačo. Večer tako zaključimo v baru s španskim privdihom.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Prvi delovni dan v Malagi

Intervju s koordinatorko in ohladitev v morju

Drugi delavni dan in ogled mesta Malaga